fredag den 14. august 2009

SPIRALEN 2 - ELVERFYRSTENS SØN


Stemningen er trykket på fyrstepaladset i Sølvbyen på Tumbatl. Elverfyrsten Lazro har besluttet, at hans søn, Nelad, skal påbegynde sin uddannelse til fyrste, hvilket ikke er noget, der huer den unge elverdreng. I protest mod faderens planer stikker Nelad af til Sølvbyen, for, bare for en enkelt dag, at opleve hans fremtidige undersåtters hverdagsliv.

Udflugten, der startede som et uskyldigt oprør, tager en dramatisk drejning, da Nelad støder ind i Ældsterådets mest betroede jæger, Duppo. Betaget af det frie liv bestemmer Nelad sig for, at han behøver mere tid blandt folket for at finde det, han søger, og Duppo indvilliger i at tage ham med på en lille del af den mission, Ældsterådet har sendt ham ud på.

Turen går ikke som planlagt, og pludselig har Nelad afgivet et løfte, der bringer ham til Jatzi-junglen, hvor skovelverne kæmper for at holde stand mod en hær af varulve, der forsøger at overtage Magiens Kilde.

Nelad finder ikke det, han tog af sted for, men til gengæld afslører hans rejse en anden, meget mere betydningsfuld, hemmelighed for ham.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar